Service auto rapid
Tuning auto
Revizii auto
Diagnosticare
Vulcanizare
Piese de schimb
Accesorii auto
Suport tehnic
Telekom:      0729.898.278
Vodafone:      0721.479.812
Orange:         0754.823.618
Romtelecom: 021.346.89.27
RDS:              031.107.17.48
Scroller Horizontal 2.2 - Free SlideShow Horizontal Javascript Script
Membru CSGauto
Devino membru CSGauto
 • Siguranta si preturi competitive sau gratuitati pentru servicii de Sevice Mobil , Asistenta Rutiera , Servicii Tractari , Vulcanizare mobila.
 • Livrare GRATUITA pentru piese si consumabile la domiciliu sau la adresa indicata de acesta in 2 Ore pentru produsele din stoc sau in functie de cerinta momentului.
 • Posibilitatea de a gasi un set de cataloage care va pot ajuta la identificarea pieselor si consumabilele dorite urmand ca noi sa facem o oferta competitiva in acest sens.
 • Obtinerea unor preturi cu discount intre 15% si 25% fata de lista nationala a Produselor livrate din TROST Romania.
 • Informare continua pentru ofertele desfasurate conforme cu autovehiculele inregistrate in baza noastra de date cat si pentru serviciile de sezon.
 • Promotii diverse cu referire la anumite servicii regulate.
 • In cazul parcurilor se pot verifica preturile pieselor si serviciilor constant pentru VERIFICARE.
 • Identificare rapida si raspunsuri mai prompte la cererile D-vs.

Inregistrare

Autentificare

Recuperare parola

Cauta produs/cod piesa

Produse
Servicii
Parteneri
Curs valutar

 • InfoIncarcare instalatie A.C. cu freon - 100 Lei...
 • InfoCSG AUTO executa DEZMEMBRARI AUTO Generale si pe Marci....
 • InfoCSG AUTO executa Prelucrari mecanice-prin aschiere,frezare strunjire si sudura M...
 • InfoCSG AUTO anunta lichidare stoc piese auto DACIA - Reduceri pret ....
 • InfoPerne de aer...
 • InfoReconditionari cardane pentru turisme, autoutilitare, camioane...
 • InfoProgram de lucru: Luni -Vineri 08:30-20:00 , Sambata 9:00-17:00...
 • InfoSediul CSGauto.ro...
 • InfoSuport ONLINE doar cu un singur click...
 • InfoDescopera lumea noastra.....
Suport online prin :
Yahoo Messenger
Suport online CSGauto.ro.ro

Email:
contact@csgauto.ro
comenzi@csgauto.ro

Cum cumpar

Comanda pe site

Aceasta este metoda recomandata pentru a comanda produse deoarece:

 • Produsul este identificat clar si orice erori sunt evitate;
 • Ora la care lansati comanda este certa si ne va permite sa ne respectam promisiunea de a va raspunde la comanda in maxim 60 de minute;
 • Aveti acces permanent la stadiul comenzii Dumneavoastra si la comentariile pe care consultantii nostii de vanzari le adauga acestei comenzi.

Pentru a lansa comenzi NU este necesar sa va inregistrati (adica sa va faceti un cont de client), folosind date de identificare . Magazinul foloseste un cos de cumparaturi "virtual", in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul CUMPARA sau ADAUGA IN COS. Acest buton il puteti gasi in dreapta fiecarei imagini a produsului corit, la lista de produse sau la pagina cu detaliile despre produs.

Dupa ce ati adaugat un produs in cos, se va deschide pagina unde este prezentat continutul cosului de cumparaturi. In acest moment puteti fie sa va intoarceti la pagina anterioara folosind butonul Inapoi la pagina anterioara, fie sa trimiteti comanda folosind butonul Trimite comanda.

Cand va decideti sa trimiteti comanda, in ecranul Trimite comanda aveti de ales tipul cumparatorului (persoana fizica sau juridica), adresele de facturare si de livrare, precum si modalitatile de plata si livrare; puteti sa adaugati datele despre firma dvs. sau alte adrese folosind Contul meu. Deasemenea puteti alege si modalitatea de plata. Daca aveti alte observatii in legatura cu comanda, le puteti scrie la rubrica Comentarii. Dupa ce ati bifat optiunile dorite, dati click pe butonul Confirmare comanda.

In ecranul Confirmare comanda veti revedea informatiile despre comanda: cumparator, adrese de facturare/livrare, modalitati de plata/livrare, produsele din comanda si valoarea totala a comenzii. Pentru a trimite comanda apasati butonul Comanda.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul CsgAuto.ro, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

  CsgAuto va recomanda realizarea comenzilor online, prin intermediul adreselor de email puse la dispozitia dvs. la fiecare produs in parte, pentru a putea astfel sa asiguram prelucrarea, urmarirea si livrarea cat mai prompte ale comenzii Dumneavoastra.

Comenzi telefonice

Pentru comenzi telefonice sunati la oricare din numerele de telefon de mai jos si unul dintre consultantii nostri de vanzari va va prelua comanda :

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul CsgAuto.ro, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Programul nostru de lucru

 • PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 19:00 (pentru comenzi primite telefonic sau pe alte cai)
 • NON-STOP pentru comenzi lansate pe site si prin e-mail.
 • Duminica inchis.
 • PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, etc): Luni - Vineri, de la 09:00 la 17:00
 • SERVICE (primire/ridicare produse din service, informatii telefonice sau prin e-mail): Luni - Vineri, de la 09:30 la 18:30
 • Duminica: inchis; Comenzile si intrebarile trimise dupa ora 17:00 si in zilele libere vor fi procesate in prima zi lucratoare. Confirmarile de stoc sunt oferite, in timpul orelor de program, in maxim 60 de minute de la lansarea unei Comenzi.
 • PROGRAM LIVRARI:
  1.SEDIU: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18:00 si Sambata de la 10:00 la 16:00
  2.CURIER IN BUCURESTI: Luni - Vineri, de la 14:00 la 18:00 si Sambata de la 10:00 la 16:00
  3.CURIER IN PROVINCIE: Luni - Vineri, de la 10:00 la 20:00 si Sambata de la 10:00 la 14:00
  Duminica Inchis

  Pentru livrarile in provincie prin firmele de curierat, se va tine cont si de programul acestora.
 • Livrarile se fac in termen de 24 - 48 ore, de la data confirmarii comenzii si stocului de catre consultantii de vanzari in urma unei comenzi.
CSGauto.ro este un site specializat in vanzari si servicii, creat pentru dvs. Echipa noastra este la dispozitia dvs, prin intermediul telefonului, chatului sau emailului, pentru a va oferi informatii si a va indruma in vederea achizitionarii produselor care sa corespunda dorintelor si necesitatile dvs.

CSGauto.ro va ofera o gama larga de produse si servicii avand la dispozitia dumneavoastra piese auto originale si un service autorizat RAR pentru a va ajuta rezolva orice dificultate intampinati cu autovehiculul dumneavoastra. Echipa noastra este pregatita sa raspunda tuturor solicitarilor dvs, si este pregatita pentru gasirea solutiilor optime.