Drepturile angajatilor in cadrul unor companii private

Drepturile angajatilor in cadrul unor companii private

Scriem aici pentru atentia celor ce angajeaza doar ca au nevoie de personal pe post . Statul din pacate nu a adoptat masuri ca organismul unei societati sa poata functiona fara o persoana pe un post simplu dar necesar .

Cazul este al unei casiere care a fost angajata de nevoie chiar daca nu era minunea in carne si oase ne-a adus intr-o stare cel putin bizara .

Pe scurt , suferinda fiind putea sa fumeze 2 pachete de tigarete , sa manance muult si sa fie nemtumita deoarece nu are chef de lucru dupa o masa copioasa ce a inceput sa ne bombardeze cu minunatele concedii medicale obtinute cam ... in 10 min 1 buc .. pe baza bolii avute ne trezim in situatia in care compania este nevoita sa angajeze inca o persoana dar sa si scoata bani din buzunar pentru a plati CM al respectivei persoane .

Aici Statul prin masurile adoptate ajuta o companie sa se duca in zona pierderii pana la faliment in cazul unor companii mici deoarece asa-i facut sistemul ... angajatul are "drepturi" da nimeni nu vede " Stangurile" necesare .

M-as bucura ca Statul prin organele sale competente sa adopte masuri de protectie si a societatilor impotriva asistatilor de tot felul care nu fac altceva decat sa aduca prejudicii ...

Recomand cu drag angajatorilor sa ceara referinte de la ultimul loc de munca inainte de a angaja pe cineva . In acest fel veti putea angaja pentru o perioada nedeterminata o persoana care merita nu o pramatie ce se foloseste de bunate pentru a da teapa tuturor pentru simplul motiv ca le permitem .