Teapa data o modalitate de a trai !

Teapa data o modalitate de a trai !

Povestim din cele intamplate pentru cei ce odata ce vor intelege ceea ce scriu se vor putea apara de aceste scursuri ale societatii care profita de munca , educatia , bunavointa si "pomana" ce o ofera acelor care fac scandal in diferite moduri ...

La preluarea unei lucrari cereti acordul scris si puneti sa semneze pe fisa cu explicatii . Sunt convins ca din cauza unor specimene nenorocite sufera cei ce sunt oameni iar d-vs ca prestator de servicii veti fi nevoit sa scrieti si sa tot explicati ce si cum .

Partea si mai trista este ca intre aceste specimene sunt intalnite persoane fara scoala cu o educatie precara dar si persoane care au studii superioare cu meserii ce sunt nobile ce presupune ca pot gandi obiectiv o cauza .

Noi facem parte dintre cei care muncesc cu drag pentru a ajunge seara acasa avand satisfactia unei zi implinite de reusite .

Exista de asemenea si persoane care sunt numai cu ochii dupa furat , prostit si innebuniti de gandul ca ei nu au dar altii ce au nu le dau lor de pomana ajungand sa muste atat mana intinsa cat si obrazul propriu ... si totusi daca fac o retrospectiva raman uimit cum au putut manca la masa cu noi fiind senini ...

In toti acesti ani in care am fost inconjurat de oameni am avut parte de excroci , hoti , catele , caini ( ca sa nu scriu jigodii nenorocite ) incat am ajuns sa-i adulmec de la primul cuvant rostit . Vom avea consideratie si respect pentru cei ce au fost oameni , sunt oameni si vor fi in conti uare si mai buni in asa fel incat cei ce sunt neoameni nici nu conteaza si nu inseamna nimic .

Multumim celor corecti !